woensdag 22 juli 2015

Courgettes inmaken - Pickled courgettes

En alweer een avondje in de keuken doorgebracht om de oogst te verwerken. Er komt momenteel zoveel van het land af, ben ik blij mee!
Na het werken duik ik meestal eerst nog een uur of anderhalf de tuin in. Dan eten en daarna de spullen verwerken.
And again I spent an evening in the kitchen to make something with all the homegrown stuff. At the moment there's a lot to harvest, makes me happy!
After work I head straight to the allotment to work for an hour and a half. Then it's time for dinner, followed by washing, cutting and processing the veggies. 

Vanavond heb ik courgette zoetzuur gemaakt. Het recept vind je hier. Het is een makkelijk recept en het smaakt heerlijk. Een goede manier om een overvloed van courgettes te verwerken!
Tonight I've made pickled courgettes. Recipe can be found here
It's an easy recipe, and the taste is wonderful. Also a good way to process large quantities of courgette!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten