vrijdag 10 juli 2015

Groentencurry - Vegetable curry


Vandaag een heerlijke groentencurry gemaakt! Bijna alle groenten kwamen uit de tuin (ui, sperzieboon, wortel, courgette, wat doperwten, een aardappel en broccoli), alleen de champignon en  paprika niet.
Na het snijden van de groenten heb ik de ui gefruit in wat olie met drie eetlepels currypasta. Daarna de rest van de groenten toevoegen, en een blik kokosmelk. Dit ongeveer 25 minuten zachtjes laten koken, een naanbrood bakken in de oven en klaar!
Today I made a delicious vegetable curry! Almost everything was homegrown (onion, beans, carrot, courgette, some peas, a potatoe and broccoli), only the mushrooms and the pepper were bought.
After cleaning and cutting the vegetables I fried the onion in some oil together with a few tablespoons of currypaste. I added the rest of the vegetables and a can of coconutmilk. Let it simmer for about 25 minutes, bake a naan bread in the oven and ready!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten