maandag 20 juli 2015

Uitdaging week 2 - Cupboard challenge week 2

Ook deze week weer lekker gegeten, nog steeds variatie genoeg met alles wat in huis is en wat in de tuin groeit. De fruitschaal was wel heel heel leeg, en ook  in de koelkast was het verschil te zien.
Gelukkig had ik van mijn ouders een leuke verrassing gekregen.
It wasn't difficult to make a menu, there's still enough to choose from. You can see the difference in the fridge and especially in the fruitbowl. Luckily my parents surprised me.

Koelkast voor en na - Fridge before and after:



 Fruitschaal voor en na - Fruitbowl before and after:


Ik heb niet veel boodschappen gedaan, maar er was een grotere uitgave deze week: lunch in een restaurant (met kortingsbon, de kosten waren € 9,50)
I didn't do much shopping, there was only one bigger expense this week: a lunch in a restaurant (with a voucher but still costed me € 9,50) 

Het menu deze week:
Maandag: Havermout met fruit/ soep en een omelet/ noedels, groenten en een gebakken ei
Dinsdag: Havermout met fruit/ soep en brood met kaas/ pasta
Woensdag: Havermout met fruit/ pasta kliekje van gisteren/ shoarma, doperwten en wortel en gebakken zoete aardappelblokjes
Donderdag: Kwark met jam/ lunch in restaurant/ brood met boter
Vrijdag: Brood met pindakaas/ brood met kaas/ groentencurry met naanbrood
Zaterdag: Havermout met fruit/ stuk taart en gebakken vis/ friet en een loempia
Zondag: Crackers met jam en caramelspread/ soep/ Saucijs, gebakken aardappelen en sperziebonen

This weeks menu
Monday: Porridge with fruit/ soup and an omelette/ noodles, vegetables and an egg
Tuesday: Porridge with fruit/ soup and bread with cheese/ pasta
Wednesday: Porridge with fruit/ pasta leftover/ kebab meat, peas and carrots and baked sweet potato cubes
Thursday: Quark with jam/ lunch in a restaurant/ bread with butter
Friday: Bread with peanutbutter/ bread with cheese/ vegetable curry and naanbread
Saturday: Porridge with fruit/ piece of pie and some fish/ fries and a springroll
Sunday: Crackers with jam en caramelspread/ soup/ sausage, baked potatoes and green beans



Wat restgroenten, zelfgemaakte tomatensaus uit voorraad en geraspte kaas...resultaat: heerlijke maaltijd, kliekje voor de lunch van de volgende dag en een bakje geraspte kaas voor in de vriezer.
Some vegetables, homemade tomato sauce and cheese make a delicious meal, a lunch for the next day and a small box of grated cheese to put in the freezer for future use.

De financiĆ«le stand van zaken deze week: over € 7,15
Totaal gespaard voor de sportschoenen: € 24,55
Saved this week: € 7,15
Total amount saved to buy new runningshoes: € 24,55

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen