zaterdag 13 mei 2017

Het zwarte woud, een prachtig gebied

Nog even een verslag van onze mini vakantie, zoals eerder deze week beloofd. Wat was het fijn, heerlijk eten en prachtig weer. Vooral veel foto's, ze spreken voor zich😊.Schitterend uitzicht vanaf de Hochblauen, 1165 meter hoog. Als het helder weer is kun je ver in Zwitserland en Frankrijk kijken. Eerst was het vrij bewolkt, maar later werd het helderder. Er lag zelfs nog wat sneeuw!


Het eten in het restaurant van het hotel was super, alleen moeilijk om te kiezen wat je nu weer voor lekkers zou bestellen. In de streek worden veel asperges geteeld, dus die stonden ook op het menu.
Onderweg was het ook niet moeilijk om fijne lunchadressen te vinden...


Met al dat eten moet er toch ook wat bewogen worden, dus mijn zus wilde wel het blote-voetenpad gaan lopen. Daar zijn geen foto's van...maar beter ook. Wat een marteling, vers gezaagde houtstukjes, kiezels, denneappels, noem maar op. Het zou héél erg gezond zijn...we hebben in ieder geval wel lol gehad, maar gaan het niet nog eens doen ;-)

Om verder actief te zijn hebben we Abenteuer golf gespeeld. Minder heftig, maar ook dat ging niet helemaal soepel. Sommige spelers weten het balletje vast onder een waterrad te krijgen😀.


De minigolfbaan is nog maar een paar jaar geleden opnieuw aangelegd in het Kurpark van Bad Bellingen. Het zonnetje scheen en we zijn zelfs al lekker verkleurd door de zon!


1 opmerking:

  1. Mooie foto's, prachtige natuur. Lekker zo'n paar dagen genieten van een uitje.
    Dat blotevoetenpad.... dacht dat dit juist lekker zacht voor de voeten was, maar kiezels en dennenappels???
    Gelukkig nog geen glas of hete kolen :-)
    Nou ja, je hebt het gedaan en het is leuk om nog eens aan te denken en te lachten.

    BeantwoordenVerwijderen