maandag 5 februari 2018

Enerverende weken


Afgelopen week ben ik gestart in een andere functie op een nieuwe werkplek. Spannend, je oude en vertrouwde werkplek na ruim zes jaar verlaten en op een hele andere locatie waar je niemand kent totaal ander werk gaan doen. Eén ding is wel hetzelfde gebleven, de werkgever. Door mijn collega's was ik al verwend met cadeau's tijdens een afscheidsmoment, maar op de dag zelf werd ik nog eens extra verwend. Ik kreeg o.a. van een zeer gewaardeerde collega deze schitterende bloemen. Ook vond ik een gevulde tas op mijn bureau, wat een verrassingen (3x raden welke films ik geweldig vind😉 ).

Afgelopen week ben ik dus gestart op de nieuwe werkplek. De verandering van werk betekent een stuk verder reizen, maar wel eindelijk een vaste aanstelling en daar ben ik ontzettend blij mee!
Nieuwe dingen en veel kilometers maken zijn vermoeiend... Er is weinig aan hobby's gedaan in de avonduren, vooral veel gelezen ter ontspanning. Toch is de hexagonnenlap weer gegroeid, en inmiddels heb ik alweer een heleboel lapjes geknipt. Alles wat ik had voorbereid was verwerkt.


Ook al is het erg koud nu, ik ben in gedachten al in de moestuin. De voorgezaaide tuinbonen, cherrytomaten en pepers komen boven de grond uit. In de supermarkt kocht ik bospeen en peulen, ik kan niet wachten tot ik ze weer uit eigen tuin kan eten.

Fijne week!

1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan, heerlijk een vaste aanstelling! Wat een prachtige bloemen heb je gekregen.
    Gelukkig toch nog tijd voor de leuke hexjesquilt en dromen van de volkstuin. Nog even door de kou heen en dan kunnen de tuinbonen op het land.
    Groetjes,
    Floor

    BeantwoordenVerwijderen