dinsdag 6 maart 2018

Kunnen we nu eindelijk in de tuin gaan beginnen?


Oh wat kriebelt het om in de tuin te gaan beginnen! Als je naar het weer van een halve week geleden kijkt, en naar hoe het nu is... wat een verschil.
Vrijdag heb ik de moestuintjes die ik nog had liggen samen met een flink aantal die ik van een collega heb gekregen gezaaid. Benieuwd wat en hoeveel er op komt. Hopelijk doen de komkommers het goed, daar hebben we vorig jaar zo van genoten.


De gta acties worden trouw bijgehouden, want er staat misschien weer een verhuizing op stapel. Heel onverwacht en eigenlijk helemaal niet de bedoeling...maar soms komt er een droomhuisje op je pad waar je al heel lang op hoopte en wachtte. Weer spannende tijden dus.

Maar tussen alle werkzaamheden en drukte door die dit met zich meebrengt is er ook tijd voor ontspanning met wat lekkers en een fijn leesboek!
Ps, mijn zus en ik hebben onze spullen op marktplaats op één plaats te koop staan, via deze link kun je ze bekijken en wellicht zit er iets voor je bij: marktplaats 😉;1 opmerking:

  1. Alweer verhuizen??? Nou ja, als dit het huis van je dromen is, dan moet je het doen natuurlijk, die kans krijg je misschien nooit meer.
    Hoop dat alles opkomt van je moestuintjes en dat het snel lekker de volle grond in kan.

    BeantwoordenVerwijderen