zaterdag 12 mei 2018

Mooie muren, en ook in de moestuin gaat het door


 In de moestuin begint alles lekker op gang te komen. De aardappels zijn boven de grond uit, er groeit sla, andijvie, spinazie en broccoli. Ook komen de uien boven de grond uit, en de eerste wortels en bieten zijn gesignaleerd. Wel druk momenteel, drie tuinen bijhouden... bij het huidige huis, bij het nieuwe huis en de volkstuin. Tel daarbij op het klussen en uiteraard gewoon werken, heel druk dus.
Al moet ik wel zeggen, tuinieren blijft ook ontspannend voor mij.
Bij het huidige huis heb ik allerlei groenten in potten staan. De peulen doen het geweldig zoals is te zien.
In de voortuin staat een struik met hele mooie bloemen! Gewoon een feestje om langs te lopen.

Vorige week heb ik ook nog iets anders ontspannends gedaan. Eindelijk weer eens bijgekletst met een vriendin die ik al even niet meer gesproken had. Ze had heerlijk gekookt, en we konden lekker buiten eten. Fijn, een keertje een niet-klus-avond😏.

Tijd om even de stad in te gaan om inkopen te doen is er nauwelijks (alleen de bouwmarkt wordt met grote regelmaat bezocht). Gelukkig is er dan het online winkelen, al koop ik toch nog steeds liever in een winkel... Heerlijke spullen, een leuk setje met mini's cadeau bij mijn aankopen. Makkelijk voor als ik met vakantie ga. Het doosje uitpakken was al leuk, net een cadeautje. Ontzettend goed verzorgd!
's Avonds doe ik vaak nog wel wat aan mijn zeshoekjes voor het naar bed gaan. Na het douchen nog even zitten, beetje Netflixen en wat knip- en plakwerk.


Tot slot nog wat foto's van het nieuwe huis. Op de bovenste foto de grootste slaapkamer die momenteel als verfkamer wordt gebruikt. De rest van de ruimtes boven zijn namelijk nogal klein, als je de deuren er uit haalt heb je iets meer bewegingsruimte.
Op de onderste foto staat de woonkamer, het gapende gat is weggewerkt, alles is mooi glad gemaakt en de vloer en het plafond zijn ook aangepast. Plinten zijn geplaatst en alles ziet er al heel anders uit.
Er moet nog zo ontzettend veel gebeuren, maar aan de andere kant is er ook al heel veel gedaan.
Stug volhouden en er komt vanzelf een einde aan!1 opmerking:

 1. Kan me goed voorstellen dat je het superdruk hebt met 2 huizen en 3 tuinen.
  Klinkt ook wel heel duur eigenlijk.... wie heeft er nou 2 huizen en 3 tuinen?
  Lekker dat de groenten al goed begint te groeien en bloeien.
  Ook de verbouwing gaat door. Natuurlijk, voorlopig nog lang niet klaar, maar als de huiskamer straks gezellig is en een slaapkamer, dan ben je al een heel eind en heb je een rustpunt in huis.
  Succes met de klussen.

  BeantwoordenVerwijderen