vrijdag 11 januari 2019

Een uitje naar Antwerpen en weer een project opgeduikeld


Tijdens het opruimen kwam ik dit blok tegen, nog niet helemaal af. Ook weer een project wat ooit af zal komen. Nog steeds de regel: twee projecten afmaken, en dan mag ik één nieuw project starten.
Vorige week ben ik twee dagen naar Antwerpen geweest, een heerlijk uitje! We verbleven in een B&B, midden in het centrum. We bezochten onder andere de kathedraal, het Rubenshuis en een chocolade atelier. Verder hebben we veel gewandeld en genoten van al het moois.

Dit is ons nieuwe favoriete ontbijt voor in het weekend, bloemvrije bananenpannekoekjes. Gemaakt van banaan, ei, wat bakpoeder, kaneel en vanille. Ontzettend lekker!

Tot slot een foto die ik maakte toen ik naar de supermarkt fietste. In het echt was de lucht nog veel mooier. Hier kan ik zo van genieten.

Nu snel mijn tas pakken, want morgen heb ik een uitje. Ik ga een workshop volgen bij de Quiltster, heb er erg veel zin in!!


2 opmerkingen:

  1. Mooie luchten zijn er vaak in deze tijd. Leuk dat uitje, het bezoek aan het chocolade atelier trekt mij het meest haha!
    Goed van je hoor, om eerst 2 projecten af te maken voordat je iets nieuws begin, zo verleidelijk om iets nieuws te starten.
    Ben heel benieuwd naar je workshop vandaag, laat je daar wat van zien de volgende keer?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je pannenkoekjes zien er heerlijk uit.... het water loopt me in de mond

    BeantwoordenVerwijderen