maandag 4 november 2019

Quilt af, en veel geknutseld


Er is een quilt af! De top lag al jaren te wachten om gedubbeld en doorgequilt te worden. Dit jaar is het er dan eindelijk van gekomen. Het ontwerp is van Judy Martin, uit het boek 'Cookies 'n' Quilts'. Behalve patronen staan er ook heel veel koekjesrecepten in. De quilt is mooi op tijd af voor de koude wintertijd die er aan komt. Dit stimuleert wel om door te gaan. Behalve een aardig aantal projecten die er liggen, heb ik nog 2 quilttops die af zijn. Over een kleine maand heb ik vakantie, misschien een mooie gelegenheid om een top te gaan rijgen.


Verder heb ik heel veel kaarten gemaakt, waaronder deze met vlinders. Het idee heb ik gezien bij Margriet. Op haar weblog en facebookpagina doe ik altijd enorm veel inspiratie op!
Verder heb ik er weer een favoriet recept bij. Een heerlijk lichte oosterse soep met kip, paksoi, bosui, rode peper en hel fijne mihoen. Sowieso ben ik wel van de soep, heerlijk verwarmend na een wandeling of gewoon lekker als lunch.

Geen lange blog deze keer, ook al gebeurt er genoeg. Ik ga proberen om vaker leuke momenten en creaties te fotograferen!

1 opmerking:

  1. Prachtig geworden je affe quilt Josefien! Mooie kleurige quilt om lekker onder te gaan liggen als het kouder wordt.
    Leuk om verder te gaan met de andere 2 tops.
    Je kaarten vind ik ook prachtig. Vlinders spreken iedereen aan, beide kaarten zijn heel mooi om te ontvangen en ook om te maken natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen